Fursecuri cu coaja de portocale

de myrelusca in Dulciuri, 16 Dec 2014 | 3746 vizualizari

 

o reteta simpla, pe care copii o adora

 

INGREDIENTE

  • 225 g margarima rama
  • 150 g zahar
  • 2 oua
  • 400 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • coaja rasa de la o portocala
  • nuci
Portii: 20
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu coaja de portocale:

Untul moale se mixeaza cu zaharul si un praf de sare pana devine spumos. Se adauga coaja de portocala, apoi ouale unul cate unul, mixand bine dupa fiecare.

In crema obtinuta incorporam cu o spatula faina cernuta impreuna cu praful de copt. Aluatul obtinut il lasam sa se odihneasca vreo jumatate de ora.

Se pune cu o lingura pe o foaie de copt, se pune cate un miez de nuca  si se baga la cuptor cam 10-15 minute.

 

TIPS-URI

1

se lasa putin mai mult la cuptor ca sa devina mai crocante

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu coaja de portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta cu stafide, nuci si migdale