Fursecuri

de susu in Dulciuri, 28 Mar 2010 | 4543 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -         1 ou
  • -         60 grame zahar
  • -         70 grame ulei 
  • -         ½ praf de copt
  • -         60 grame faina
  • -         5 grame zeama lamaie
  • -         Stafide
  • -         Nuci
  • -         Un praf de sare    
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri:

Se freaca oul cu zaharul , un praf de sare si praful de copt stins in zeama de lamaie pana se albeste. Se adauga uleiul cate putin si se freaca. La sfarsit se adauga faina cate putin. Se pun gramajoare in tava pe hartie de copt si se aseaza in mijloc nuci si stafide.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Teo 1

28.03.2010, 21:01

ce finute sunt!

danis 1

29.03.2010, 01:02

inateresante,felicitari

Dana Cristea - pusikmea 1

29.03.2010, 20:45

ce frumoase sunt

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de paste cu branza dulce