Fursecuri

de laylalala in Prajituri, 1 Mar 2011 | 5629 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr unt, la temperatura camerei
  • 150 gr zahar
  • 10 gr zahar vanilat
  • 2 galbenusuri
  • 1 lingurita esenta de rom
  • 7 linguri smantana
  • 150 gr migdale decojite si macinate
  • 350 gr faina
  • un praf de sare
  • 200 gr ciocolata, topita
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri:

Incinge cuptorul la 180˚.

Bate untul cu zaharul. Adauga galbenusurile si romul, amesteca bine. Incorporeaza smantana. Inglobeaza apoi faina cu migdalele si sarea. Pune aluatul intr-un pos si formeaza biscuiti pe o tava cu foaie de copt. Da fursecurile la copt pana cand se rumenesc usor. Lasa sa se raceasca apoi decoreaza-le cu ciocolata topita. Lasa fursecurile sa stea pana cand ciocolata se intareste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri umplute cu stafide si curmale