Fursecuri

de Lau in Dulciuri, 27 Feb 2011 | 5037 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200gr margarina
  • 200gr zahar pudra
  • faina cat cuprinde sa facem o coca(500g)
  • 1 varf de cutit scortisoara
  • 1 ou
  • 1 praf de copt
  • esenta de portocale
  • 1 zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri:

Se freaca untul cu zaharul pana se topeste si devine o crema.Batem oul cu scortisoara,zaharul vanilia,esenta de portocale,

Adaugam peste margarina,amestecam pana compozitia devine omogena. Adaugam praful de copt,faina si amestecam pana devine o coca usor de modelat.

Din coca obtinuta formam cordoane rotunde care apoi le taiem la dimensiunea dorita si le punem in tava. O margine a bastoanelor le apasam cu furculita sa se faca model.

Cand sunt gata le putem lipi cate doua  cu budinca sau dulceata.

Se pudreaza cu zahar pudra sau cu ciocolata topita

TIPS-URI

1

nu  ungeti tava cu ulei

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu stafide