Fructe de mare cu fusili tricolori

de mihaelar63 in Fructe de mare, 30 Apr 2010 | 8020 vizualizari

 

am preparat fructe de mare la cererea ,, publicului admirator "

 

INGREDIENTE

  • 300 gr fructe de mare
  • 300 gr surimi
  • 300 gr carne de scoica
  • 100 gr unt
  • 100 gr ulei masline
  • 1 ardei rosu
  • 1 felie de telina
  • 1 buc ghimbir razuit ,
  • 4 linguri sos soia
  • 1pahar vin alb
  • patrunjel verde
  • praz verde
  • piper
  • 500 gr fusili tricolori [ paste spiralate in trei culori , adica simple , cu rosii cu spanac ]
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fructe de mare cu fusili tricolori:

1. telina se curata se spala , se taie fasii impreuna cu ardeiul, se prajesc usor in ulei de masline .

2. se adauga usturoiul , ghimbirul , sosul de soia , fructele de mare , scoicile si surimii taiat  bucati mai mici . se stinge cu un pahar de vin ,.

3. dupa 2-3 min. se pune si untul piperul si verdeata .

4. se servesc calde deasupra pastelor fierte dupa instructiunile de pe pachet .

Daca ti-a placut reteta noastra "Fructe de mare cu fusili tricolori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fructe de mare cu capere