Frittata cu spanac si cartofi

de Lau in Aperitive / Garnituri, 29 Mar 2014 | 6768 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi
  • 1 cana spanac(fiert si tocat)
  • ceapa verde
  • 2 fire usturoi verde
  • sare
  • piper
  • 6 oua
  • 1/2 cana lapte
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frittata cu spanac si cartofi:

Cartofii ii curatam de coaja,ii spalam si ii taiem cubulete sau felii,

Intr-o tigaie adaugam putin ulei si adaugam cartofii care ii prajim pe ambele parti,

Adaugam spanacul,ceapa,usturoiul tocat si amestecam,lasam cca 3 min pe foc,

Intr-un bol batem ouale cu sare,piper si laptele,adaugam 1/2 din compozitia de oua peste cartofi si amestecam,

Ungem o tava cu ulei si adaugam amestecul de cartofi,deasupra adaugam restul de compozitie ramasa si dam la cuptor cca 30 min,

Pana se rumeste frumos (se poate adauga cascaval ras deasupra)

Daca ti-a placut reteta noastra "Frittata cu spanac si cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]