Frittata con ricotta

de elucubratiiculinare in Aperitive / Garnituri, 12 Feb 2017 | 4068 vizualizari

 

Un altfel de mic dejun.

 

INGREDIENTE

  • 4 ouă
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 2 linguri smântână
  • 4 linguri ricotta
  • pătrunjel verde
  • 1 lingură parmezan
  • sare
  • piper negru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frittata con ricotta:

Încălzim cuptorul la 180 grade C. Într-un castron, batem ouăle cu smântâna și condimentăm cu sare și piper negru proaspăt măcinat. În alt castron, amestecăm ricotta cu parmezanul și pătrunjelul verde tocat mărunt. Într-o tigaie ce poate fi dată la cuptor, încingem uleiul de măsline și adăugăm ouăle bătute. Se lasă la foc potrivit, până ouăle se leagă ușor. Luăm tigaia de pe foc. Împărțim amestecul de ricotta în patru părți, adică 4 linguri. Se pune câte o lingură din acest amestec în tigaie, în cele patru puncte cardinale. Dăm tigaia la cuptor, pentru maxim 10 minute. Am servit alături o salată de roșii cu rucola si ulei de măsline. Dacă doriți, mai puteți adăuga parmezan și la servire.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Frittata con ricotta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv covrigei sarati