Fripturica de pui cu cartofi aromati

de marcela1979 in Pui, 17 Oct 2010 | 3403 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 1 kg de cartofi
  • cozi de ceapa verde
  • 3 catei de usturoi
  • vegeta,piper,cimbru,busuioc
  • condiment pentru pui
  • ulei
  • boia de ardei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fripturica de pui cu cartofi aromati:

Se curata si se spala pulpele.Se curata catofii,se taie in patru.intr-un vas de yena se pune ulei ,se aseaza cartofii se presara vegeta,piper ,cimbru si busuioc si putina boia de ardei ,se aseaza peste cartofi cozile de ceapa verde taiate si apoi carnea .Carnea se condimenteaza cu condimentul pentru pui si cu putin busuioc.Se adauga apa  si se da la cuptor .Usturoiul se piseaza si se freaca cu putina sare si ulei apoi se adauga apa de la friptura .Cand carnea este patrunsa se pune mujdeiul si se mai da 5-10 min la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fripturica de pui cu cartofi aromati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

nadina73 1

17.10.2010, 23:38

hop si eu gaby dupa tinefoarte bune una lui gaby si una mie nu?

Bucataras Medi 1

18.10.2010, 10:39

buuuuuuuuuuuuuuuun...............

Rocsi 1

18.10.2010, 11:13

bunaaaa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Islere cu fistic și cremă ciocofistichie

ieri la 10:34

Mâncare de mazăre cu pui - Gustoasă și sățioasă

ieri la 09:35

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

pe 10.02 la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

pe 10.02 la 11:10

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Curry-ul de azi: cu dovlecel