Friptura preparata la Dry Cooker cu cartofi pai

de mihaelaM in Porc, 20 Mar 2011 | 15929 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne porc
  • 1cana vin alb
  • cimbru
  • piper
  • boia iute
  • foi de dafin
  • busuioc
  • delicat
  • cartofi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura preparata la Dry Cooker cu cartofi pai:

Carnea o taiem bucati  si o punem intr-o punga care se inchide etans,peste care adaugam vinul,cimbrul,piper,boia iute,foi dafin,delikat si busuioc.

Apoi le inchidem si le lasam asa pana a doua zi.

A doua zi le scoatem si le punem in tigaie.Eu am pus in dry cooker si nu a trebuit ulei,doar ce am uns.

Sper sa va placa.

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura preparata la Dry Cooker cu cartofi pai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

elena1988 1

20.03.2011, 22:26

buunnnnnn

La Ancuta 1

20.03.2011, 23:55

Lory_Lore 1

09.11.2011, 19:22

www.top-shopping.ro - de aici puteti achizitiona tigaia Hot Pan, Dry Cooker si multe altele pentru bucatarie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti cu mozzarella si ou fiert, inveliti in bacon