Friptura preparata la Dry Cooker cu cartofi pai

de mihaelaM in Porc, 20 Mar 2011 | 15570 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne porc
  • 1cana vin alb
  • cimbru
  • piper
  • boia iute
  • foi de dafin
  • busuioc
  • delicat
  • cartofi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura preparata la Dry Cooker cu cartofi pai:

Carnea o taiem bucati  si o punem intr-o punga care se inchide etans,peste care adaugam vinul,cimbrul,piper,boia iute,foi dafin,delikat si busuioc.

Apoi le inchidem si le lasam asa pana a doua zi.

A doua zi le scoatem si le punem in tigaie.Eu am pus in dry cooker si nu a trebuit ulei,doar ce am uns.

Sper sa va placa.

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura preparata la Dry Cooker cu cartofi pai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu oreo - Reteta simpla si delicioasa

de Rocsi 9

pe 24.02 la 20:26

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

pe 24.02 la 11:51

Plăcintă cu brânză, ceapă verde și mărar - Rapidă și delicioasă

pe 24.02 la 10:32

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez turcesc cu carne de porc