Friptura picanta si cartofi crocanti

de Zamfira in Pui, 21 Oct 2012 | 4269 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 5-6 cartofi
  • 4-5 catei de usturoi
  • condimente: curry, busuioc, praf de chili, busuioc, sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura picanta si cartofi crocanti:

Spalam pulpele de pui (le crestam putin pentru a se patrunde mai usor la coacere, dar si pentru a patrunde aromele mult mai bine in carne), le condimentam si presaram cu mult usturoi pisat. Lasam pulpele la macerat 1-2 ore. Curatam si spalam cartofii, ii taiem in patru si presaram putin din condimentele de la carne, adaugam sare si piper. Carnea impreuna cu cartofii ii asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt sau ii punem intr-o punga pentru copt. Timp de coacere: cel putin 1 ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura picanta si cartofi crocanti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez cu legume