Friptura de pui cu morcovi copti

de Zamfira in Pui, 11 Iul 2012 | 3838 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui (dezosate)
  • 5-6 morcovi
  • condimente pentru carne: sare, piper, curry, busuioc, maghiran
  • condimente pentru morcovi: oregano, sare
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu morcovi copti:

Condimentam carnea si morcovii, ii asezam intr-o tava (tapetata cu hartie pentru copt), stropim totul cu putin ulei de masline. Timp de coacere 50-60 minute.

Gustul si textura morcovilor copti seamana foarte mult cu ciupercile coapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu morcovi copti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]