Friptura de pui cu legume mexicane

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 9 Mar 2010 | 17160 vizualizari

 

simplu si gustos

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe
  • 1 capatana usturoi
  • un pahar vin alb
  • sare
  • piper alb
  • boia dulce
  • legume mexicane
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu legume mexicane:

spalam bine pulpele, ,le taiem, le condimentam si le punem in tigaie cu putin ulei si vinul alb, punem capacul peste ele si le lasam sa se inabuseasca bine.

intre timp punem legumele la fiert cu sare.

cand sunt destul de inabusite punem usturoiul pisat si luam capacul, lasam sa se rumeneasca pe ambele parti.

se serveste cu legume mexicane si smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu legume mexicane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]