Friptura de pui cu legume mexicane

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 9 Mar 2010 | 17231 vizualizari

 

simplu si gustos

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe
  • 1 capatana usturoi
  • un pahar vin alb
  • sare
  • piper alb
  • boia dulce
  • legume mexicane
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu legume mexicane:

spalam bine pulpele, ,le taiem, le condimentam si le punem in tigaie cu putin ulei si vinul alb, punem capacul peste ele si le lasam sa se inabuseasca bine.

intre timp punem legumele la fiert cu sare.

cand sunt destul de inabusite punem usturoiul pisat si luam capacul, lasam sa se rumeneasca pe ambele parti.

se serveste cu legume mexicane si smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu legume mexicane" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

Teo 1

09.03.2010, 23:01

ce bine dau legumele mexicane langa friptura!

mihaelar63 1

10.03.2010, 08:38

ce frumos s-au rumenit pulpele

Dana Cristea - pusikmea 1

10.03.2010, 09:37

va multumesc frumos pt aprecieri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]