Friptura de porc la tava

de Bunica in Porc, 8 Mai 2017 | 3993 vizualizari

 

Friptura de porc la tavă poate fi servită ca atare sau cu garnitură agreată.

 

INGREDIENTE

  • 700 g pulpă de porc
  • 1 lingură ulei
  • sare
  • piper
  • 100 ml vin roșu
  • 1/2 linguriță cimbru
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la tava:

Carnea de porc se curăță de pielițe, dacă are ;); spălată și feliată la 1-1/2 cm, o așezăm în tava unsă cu ulei.

Condimentăm carnea și o dăm la cuptor.

Când furculița intră ușor în carne, inseamna ca este preparată. 

Turnăm vinul peste carne și mai lăsăm în cuptor 5-7 minute.

Servim ca atare cu salată sau cu o garnitură.

Eu am servit cu cartofi noi și salată.

TIPS-URI

1

Carnea se întoarce, încât să fie rumenită pe ambele părți.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la tava" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]