Friptura De Porc La Cuptor Cu Cartofi

de Anamaria Cook in Porc, 3 Mar 2012 | 8509 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de porc(eu am folosit 4 fasii de burta de porc)
  • 7-8 cartofi
  • 5-6 morcovi
  • 200 g fasole verde
  • jumatate de cana de ulei
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura De Porc La Cuptor Cu Cartofi:

Se curata cartofii si morcovii, se taie cartofii in cuburi, morcovii si fasolea verde in fasii. Se sareaza si pipereaza carnea.

Se toarna uleiul intr-o tava de cuptor si se pune la cuptor sa se incinga pentru 10 minute, apoi se aseaza cartofii taiati pe marginea tavii.

In mijloc asezati bucatile de carne, si pe pune la cuptor 190°C/gaz 5 pentru 1 ora si jumatate.

Cu o jumatate de ora inainte sa fie gata carnea se pun morcovii si fasolea verde la fiert in putina apa cu sare.

La final se scoate tava din cuptor si se lasa sa se ''odihneasca'' cam 5 minute.

Eu am ales sa servesc aceasta cu  yorkshire pudding(am sa pun reteta in curand pe blog)

  POFTA BUNA!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura De Porc La Cuptor Cu Cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]