Friptura de porc la cuptor

de Lau in Porc, 18 Ian 2017 | 4024 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc
  • rozmarin
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 4-5 catei usturoi
  • ghimbir
  • coriandru
  • 200 ml vin
  • 7 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la cuptor:

Intr-o tava, adaugam uleiul de masline, adaugam carnea taiata felii.

Amestecam sare, piper, coriandu, boia de ardei, ghimbirul ras prin razatoarea mica (1 feliuta am foloist) si presam peste feliile de carne.

Adaugam ustuoiul pisat si facut mujdei, rozmarinul, turnam vinul (rosu am folosit) si apa, cat sa acopere carnea.

Dam la cuptorul incalzit, pana scade lichidul si friptura este gata.

Se serveste cu garnitura (noi am servit alaturi de o salata de varza murata).

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc cu piure de cartofi si morcovi