Friptura de porc in sos de vin rosu

de Miha in Porc, 4 Noi 2010 | 20742 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii mari de pulpa de porc
  • 2 pahare de vin rosu
  • sare si piper
  • salvie si maghiran
  • 4 catei usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc in sos de vin rosu:

Feliile de carne le batem usor, apoi le punem la prajit intr-o tigaie cu putin ulei, fara a le suprapune. Dupa ce s-au rumenit pe ambele parti condimentam dupa gust cu sare, piper, salvie si maghiran. Eu am folosit uscate.

Adaugam usturoiul taiat feliute subtiri si vinul rosu. Acoperim cu un capac si fierbem inabusit la foc mic. Cand lichidul din tigaie a scazut adugam un pahar de apa si fierbem in continuare pana scade toata zeama.

Se serveste calda cu mamaliguta.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc in sos de vin rosu" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (47)

Cris2711 1

27.12.2010, 14:27

Mofturosi la asa comori culinare?O sa le spun.citeste-le comentariile noastre pentru tine Ai multe retete extraordinare meritate la favo.Ti le voi proba in perioada urmatoare.super idei.pupici tie si micutilor tai

Krystyan Trendy 1

17.11.2013, 13:05

foarte gustoasa

Aurelia 07_07 1

18.12.2013, 23:16

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu banane și ciocolată - Deliciu pufos și aromat

ieri la 09:14

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

pe 12.05 la 20:55

Tartă cu caise

pe 12.05 la 20:45

Clătită XXL cu fulgi de ovăz

pe 12.05 la 20:32

Pâine de casă cu semințe - Rețeta ușoară, fără frământare

pe 12.05 la 09:25

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc la tigaie