Friptura de porc cu legume la cuptor

de Dana Cristea - pusikmea in Porc, 12 Mar 2011 | 13798 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata pulpa de porc
  • 4-5 cartofi
  • 1 punga amestec mexican
  • 3 linguri ulei
  • 50 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • boia
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu legume la cuptor:

Spalam carnea si o taiem bucati potrivite.

Curatam si spalam cartofii pe care ii taiem cubulete.

Punem 3 linguri de ulei intr-o tava termorezistenta, apoi adaugam cartofii si amestecul mexican, condimentam legumele, dupa care punem carnea deasupra pe care am condimentat-o cu o ora inainte.

Completam cu apa cat sa acopere legumele si dam la cuptorul preincalzit aproximativ o ora.

Spre sfarsit stropim carnea cu vinul si mai lasam 5 minute la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de pulpa de porc si carnati cu vin alb