Friptura de porc cu garnitura de orez

de gaby_gabytza in Porc, 19 Mar 2019 | 4539 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de porc
  • condimente friptura
  • piper
  • sare
  • foi de dafin
  • rozmarin
  • boia de ardei dulce
  • 300 g orez
  • 2 cepe
  • 3 linguri bulion
  • 75 ml ulei
  • 1 ardei gras rosu
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu garnitura de orez:

Spalam carnea, o taiem bucati si o condimentam cu sare, piper, rozmarin si condimentele pentru friptura.

Ungem o tava cu ulei si asezam carnea condimentata.

Intr-o tigaie adaugam ceapa tocata marunt, uleiul, bulionul, boiaua de ardei dulce si ardeiul tocat marunt. Le calim impreuna, iar la sfarsit adaugam orezul, sare si piper dupa gust. Il mai amestecam 2-3 minute si oprim focul.

Intre bucatile de carne asezata in tava punem orezul gatit la tigaie.

Adaugam apa cat sa acopere carne si cateva frunze de dafin si dam la cuptor pana se fragezeste carnea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu garnitura de orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carnaval