Friptura de porc cu chimen si rosii in suc propriu

de Rahela Velicu in Porc, 8 Apr 2019 | 4123 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 1 ceapa alba
  • 1 ceapa rosie
  • 1 conserva de rosii in suc propriu
  • 2 linguri de ulei
  • 1/2 lingurita de chimen
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu chimen si rosii in suc propriu:

Curatam ceapa si o taiem julienne.

Calim ceapa timp de 10 minute in uleiul incins, iar la final adaugam chimenul si mai lasam inca 1 minut pe foc.

 Punem carnea intr-un vas, adaugam sosul de ceapa cu chimen, sare, piper si rosiile in suc propriu.

 Dam friptura de porc la cuptor pentru 1 ora. Intoarcem carnea din cand in cand si daca este nevoie, mai adauagam apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu chimen si rosii in suc propriu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]