Friptura de porc

de twilight7 in Porc, 27 Oct 2012 | 4770 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carrne de porc
  • sare
  • piper
  • ulei
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc:

Se ia carnea si se spala sub jet de apa rece. Se usuca cu ajutorul unui servet de hirtie. Se presara sare si piper sau condimente dupa preferinte.

Intr-o tigaie punem putin ulei si cind acesta e incins punem carnea si o lasam sa se rumeneasca pe ambele parti, apoi dam focul la moderat si adaugam apa cit sa acopere carnea. Lasam circa 1 ora si adaugam putina apa pe parcurs daca e necesar.

Cind apa a scazut lasam carnea sa se prajeasca inca putin in ulei apoi o scoatem si o servim cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spată de porc la cuptor