Friptura de porc

de twilight7 in Porc, 27 Oct 2012 | 4641 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carrne de porc
  • sare
  • piper
  • ulei
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc:

Se ia carnea si se spala sub jet de apa rece. Se usuca cu ajutorul unui servet de hirtie. Se presara sare si piper sau condimente dupa preferinte.

Intr-o tigaie punem putin ulei si cind acesta e incins punem carnea si o lasam sa se rumeneasca pe ambele parti, apoi dam focul la moderat si adaugam apa cit sa acopere carnea. Lasam circa 1 ora si adaugam putina apa pe parcurs daca e necesar.

Cind apa a scazut lasam carnea sa se prajeasca inca putin in ulei apoi o scoatem si o servim cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc la cuptor cu miere si mustar