Friptura de iepure cu usturoi verde

de Rahela Velicu in Iepure, 9 Apr 2017 | 6180 vizualizari

 

Extrem de gustoasa aceasta friptura, va invit la masa!

 

INGREDIENTE

  • 1/2 de iepure
  • 7-8 fire de usturoi verde
  • 4-5 linguri pasta de tomate
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de iepure cu usturoi verde:

Mai intai spalam bine carnea de iepure sa nu mai ramana fire de par si o dam intr-un clocot. Punem apoi, carnea intr-o cratita, adaugam usturoiul tocat, pasta de tomate ( eu am folosit o pasta de tomate facuta acasa), 2 cani de apa ( sau cat este nevoie sa acopere iepurele), sare si piper dupa gust si ulei, si dam la cuptor pentru 60 de minute.

Din cand in cand, mai intoarcem carnea in cratita, sa se rumeneasca bine si, daca mai este nevoie, mai adaugam apa.

La final, adaugam si patrunjelul tocat marunt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de iepure cu usturoi verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]