Friptura de curcan

de Rahela Velicu in Curcan, 3 Sep 2017 | 3750 vizualizari

 

INGREDIENTE

Ingrediente:

  • carne de curcan
  • 2 cepe
  • 4-5 cartofi
  • 3-4 ardei grasi rosii si verzi
  • 150 ml vin rosu
  • 50 g unt
  • sare
  • piper
  • ghimbir macinat
  • patrujel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de curcan:

Mai intai dam carnea de curcan in fiert. Ceapa taiata julienne o calim in unt.

Punem carnea fiarta intr-o tava, adaugam ceapa calita, vinul, 2 cani de apa, legumele, sarea, piperul si ghimbirul macinat.

Dam la cuptor pentru 80-90 de min. Din cand in cand intoarcem carnea. La final adaugam patrunjelul tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan la tigaie cu orez aromat