Friptura de ceafa de porc la cuptor a la Stelian

de Bucataras in Porc, 29 Apr 2009 | 28478 vizualizari

 

Fetelor atentieeee, bucataras la bord. Stelian ataca premiile.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ceafa de porc
  • 1 plic cimbru
  • piper negru macinat
  • 100g masline negre
  • 50 g secretul gustului
  • 150 ml vin rosu
  • 1 ardei gras rosu
  • 20 ml ulei
  • 100 g pasta de tomate
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de ceafa de porc la cuptor a la Stelian:

Se cresteaza si condimenteaza ceafa de porc, cu piper si cimbru. Se unge cu putin ulei vasul si se aseaza ceafa de porc.
Se aseaza in crestaturi masline si felii de ardei gras rosu.
Se prepara sosul din ulei, paharul de vin rosu, secretul gustului si pasta de tomate.
Se toarna peste friptura.
Vasul se introduce la cuptor timp de 1 ora la foc mediu.
Se serveste cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de ceafa de porc la cuptor a la Stelian" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

diaconta 1

17.12.2011, 21:13

rivka
24.12.2009, 13:32

in orice caz are zambet dragutz si ii sta bine in boxerii rosii
pai io ce pot sa zic,ca m-am oprit la zambet si n-am vazut ...boxerii

AnyCostescu 1

07.02.2013, 14:52

babi5 1

14.12.2014, 15:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc si carnati la cuptor cu cartofi natur