Friptura asortata

de Dea_Dea in Mancaruri cu carne, 4 Mai 2013 | 4918 vizualizari

 

O friptura asortata simpla dar gustoasa!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fleica de porc
  • 5 ciocanele de pui
  • 4 bucati de carnat semiafumat
  • 1 capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • boia
  • 200ml apa
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura asortata:

Se spala carne ade porc si se taie cuburi mai mari.

Se curata pulpele de pui de piele si se spala bine

Carnatul se taie bucati de 2-3 cm .

Se pune carnea de porc, pulpele de pui si carnatul, se condimenteaza cu sare , piper , boia, se toaca usturoiul si se pune peste . Se adauga apa, se acopera cu folie si se da la cuptor 1 ora

Se scoate folia si se mai lasa 20 minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura asortata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fleica la tava cu bere