Frigarui la gratar

de - Andreea - in Mancaruri cu carne, 23 Aug 2014 | 5884 vizualizari

 

Daca e week-end merge un gratar nu ? :)

 

INGREDIENTE

  • 1 piept pui dezosat
  • 1 felie groasa carne porc
  • 5 carnati proaspeti
  • rosii cherry
  • 2 castraveti
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui la gratar:

Pieptul de pui il spalam,il stergem cu un servet de hartie si il taiem in cuburi potrivit ca marime.La fel procedam si cu felia de carne de porc.

Carnatii ii taiem rondele.

Rosiile le spalam,eliminam coditele si le taiem in doua.

Castravetii ii spalam,ii taiem in doua pe lung si apoi ii feliem .

Luam betigasele pentru frigarui si asezam pe fiecare carne,carnati si legume.Presaram sare si piper dupa gust.Ordinea sau cantitatea variaza in functie de preferintele fiecaruia.

Le pregatim la gratar pana se rumenesc frumos pe ambele parti si se servesc calde sau reci langa o salata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc invelit in bacon si umplut cu carnat