Frigarui de pui cu iaurt si sofran

de Mitinita in Pui, 27 Sep 2017 | 3557 vizualizari

 

Pe cat de usor se face, pe atat de bune ies si aromate.

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de pui
  • 1 plic de sofran Kotanyi
  • 1 lingura de apa fierbinte
  • suc proaspat stors de la o lamaie
  • 200 ml iaurt
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de pui cu iaurt si sofran:

Pieptul de pui se taie in bucati egale.

Sofranul se amesteca cu apa fierbinte si se lasa deoparte cateva minute.

Pieptul de pui se amesteca cu sucul de lamaie, iaurtul si sofranul.

Se adauga sare si piper, dupa gust.

Se lasa la frigider 2 ore sau peste noapte.

Se pun bucatile de pui pe betigasele de frigarui si se fac la gratar. Se servesc cu o garnitura de orez basmati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de pui cu iaurt si sofran" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitele de pui in crusta din fulgi de porumb