Frigarui de miel cu pepene galben

de epurasha2bb in Oaie, 1 Apr 2010 | 6027 vizualizari

 

Frigarui de miel pe care le prepar de Pasti sau de cite ori am ocazia

 

INGREDIENTE

  • carne de miel
  • ardei gras rosusi verde
  • ceapa uscata
  • o capatana de usturoi
  • 1 pepene galben
  • usturoi verde
  • condimente: cimbru, sare, piper, curry
  • 1 paharel de vin alb cateva linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de miel cu pepene galben:

Se marineaza putin inainte carnea de miel intr-un amestec din cateva linguri de ulei, cateva linguri de vin alb, putin cimbru uscat, tocatura de usturoi verde, piper si curry. Se pregateste gratarul sau daca stati la bloc si nu aveti curte si gratar puteti face in cuptor frigaruile. Pe tepuse se infig pe rand bucatele de carne, ardei, ceapa, usturoi si pepene galben.

Le puteti da un praf de sare si apoi le puneti pe gratar afara sau pe gratarul cuptorului si sub el o tava cu apa. Pastram o jumatate de pepene galben scobit de miez pentru ornat. Se aseaza pe un platou jumatatea de pepene galben cu scobitura in jos, se infig in spinarea lui frigaruile rumenite frumos si de jur imprejur se aseaza salata verde si ceapa verde. E o nebunie de culori si de gusturi, delicioase pe masa de Pasti! Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de miel cu pepene galben" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stufat de miel