Frigarui cu carne de pui si porc

de danielaR in Mancaruri cu carne, 24 Mar 2014 | 5922 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200- gr morcovi
  • 2 ardei grasi culori diferite
  • 4-5 cepe
  • 2 bucati piept de pui (aproximatim 400 gr)
  • 400 gr carne de porc
  • 2 linguri bulion
  • 4 linguri ulei
  • sare piper
  • bete pt frigarui bineinteles :)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui cu carne de pui si porc:

Pentru inceput am pus putin la fiert pieptul de pui si carnea de porc.

Am taiat morcovul rondele,ceapa o taiem in 4,ardeii grasi in cubulete.

Dupa ce a fiert carnea aproximativ 15 min o taiem patratele.

Incepem sa punem pe betisoare dupa imaginatie.carne-legume

Iinainte de a da la cuptor am uns frigaruile cu ulei si bulion

Nu se lasa mult la cuptor(max 30 min) 

Ies super delicioase

:) Spor la treaba!

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu carne de pui si porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frigarui la cuptor