Fori di zucca (flori de dovlecel)

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 23 Aug 2014 | 3544 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • dovlecei cu flori
  • 2 oua
  • faina cat cuprinde
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fori di zucca (flori de dovlecel):

Ouale se amesteca bine cu condimentele,faina se pune cat cuprinde.

Floriile de dovlecel se spala bine,se usuca,se dau prin amestecul de ou si se pune la prajit in ulei incind.

Se scot pe un servet de bucatarie.

Se servesc calde sau reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fori di zucca (flori de dovlecel)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

roxana_simona 1

15.10.2014, 18:24

Bya Ralu 1

03.12.2014, 20:19

mihaelar63 1

29.01.2016, 09:22

De un secol vreau sa fac si eu . Cred ca asta vara am cules flori de dovlecel de vreo trei ori si nu am finalizat ))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Flori de dovlecei pane