Fondue in paine

de esmerandra in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2011 | 5435 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 paine rotunda
  • 100 g parmezan
  • 100 g emmental
  • 250 ml maioneza
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fondue in paine:

Se taie un capac de la paine si se goleste. Tineti miezul si capacul.

Intr-un robot de bucatarie se triteaza branza, se adauga maioneza si se amesteca, dup acare s epune compozitia in paine. Se  pune capacul si se inveleste in aluminiu. Se da la cuptor la 180° pentru 1 ora.

Eu folosesc miezul pentru a ao pune in fondue , cand se termina branza, taiati painea in felii si se mananca se acelea, fiind deja cu branza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fondue in paine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]