Fondue in paine

de esmerandra in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2011 | 5270 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 paine rotunda
  • 100 g parmezan
  • 100 g emmental
  • 250 ml maioneza
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fondue in paine:

Se taie un capac de la paine si se goleste. Tineti miezul si capacul.

Intr-un robot de bucatarie se triteaza branza, se adauga maioneza si se amesteca, dup acare s epune compozitia in paine. Se  pune capacul si se inveleste in aluminiu. Se da la cuptor la 180° pentru 1 ora.

Eu folosesc miezul pentru a ao pune in fondue , cand se termina branza, taiati painea in felii si se mananca se acelea, fiind deja cu branza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fondue in paine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Crockpot Express

- 50 %
999.99 lei
499.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (6)

deyutzky 1

14.04.2011, 20:34

mamaieelena 1

15.04.2011, 09:00

MotanLaOale 1

15.04.2011, 15:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv pancakes de fidea cu pui si fondue de branza