Foietaj de casa cu telemea in aluat

de Merisor in Dulciuri, 10 Dec 2012 | 7723 vizualizari

COMENTARII (47)

Mitinita 1

10.12.2012, 20:10

Vin si eu

Bya Ralu 1

10.12.2012, 20:17

bun bun

Rocsi 1

10.12.2012, 20:50

Bravo harnicuto

Alinutza80 1

10.12.2012, 20:52

ce bunatate ai facut Merisor!

adry88 1

10.12.2012, 20:54

bravo

Merisor 1

10.12.2012, 21:15

Ina 1

10.12.2012, 21:27

de-as avea rabdare sa fac...

MonaMimi 1

10.12.2012, 23:10

ANNA_46 1

10.12.2012, 23:45

Foarte buna reteta

Merisor 1

11.12.2012, 08:05

_Alina_ 1

11.12.2012, 08:22

mmm, vreau si eu o bucatica

dobrezaira 1

11.12.2012, 09:52

foarte buna, dar totusi tyrebuie sa gust

Sim0na 1

11.12.2012, 10:11

Bun o fi!!!

Cris2711 1

11.12.2012, 12:23

am salvat reteta Meri,place

mamaieelena 1

11.12.2012, 18:28

bun imi place foietajul

Merisor 1

11.12.2012, 21:51

Cris am facut placinta cu ea azi, dar sunt obosita, o postez altadata. E foarte buna

Merisor 1

11.12.2012, 21:52

Va multumesc pentru aprecieri!

ANNA_46 1

13.12.2012, 21:12

M-am intors sa o iau cu mine

Raluca57 1

18.12.2012, 20:19

L-am incercat, am facut placinta ta cu branza dulce si alta cu telemea. EXCELENT!!!!!! Multumesc, Raluca

Merisor 1

18.12.2012, 20:33

Raluca, ma bucur nespus ca ti-a placut!

Motanulpofticios 1

05.02.2013, 06:13

Se poate va rog sa explicati inca odata cum se face "ciulamaua"?

Am incercat dar chiar nu a vrut sa se faca asa cum vad in poza.

Va multumesc anticipat.

Merisor 1

05.02.2013, 06:42

Motanulpofticios, sa fii foarte atent ce faina folosesti, ca foarte mult conteaza sa fie buna si sa se lege bine.
Deci pui pe foc untul si uleiulsi amesteci pana se topeste untul si trebuie sa dea in clocot, apoi pui faina, eu am pus cat am cuprins in mana si amesteci bine pe foc sa se omogenizeze, dar timp de un minut, nu lasi pe foc mai mult. Practic faina se opareste si se umfla.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarte Tatin