Foietaj cu sunca si mozzarella

de micki in Aperitive / Garnituri, 2 Mai 2010 | 21548 vizualizari

 

Sunt fff buni....eu fac duminica cand am musafiri!

 

INGREDIENTE

  • o foaie de aluat de foietaj proaspat
  • felii de sunca
  • mozzarella rasa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu sunca si mozzarella:

Se desface aluatul de foietaj,se pune  mozzarella rasa prin razatoarea mare apoi deasupra feliile de sunca in asa fel incat sa acopere toata mozzarella..Se taie fasii pe lung apoi se ruleaza fff strans fiecare fasie.Cerculetele astfel formate se  aseaza pe o tava acoperita cu hartie de copt si se da la cuptor la 200 grade pentru 15 minute circa.

TIPS-URI

1

Daca va place puteti unge foaia de foietaj cu putin suc de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu sunca si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]