Foietaj cu branza si parizer

de Julie in Aperitive / Garnituri, 20 Mai 2010 | 6845 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet cu foietaj(Morarita sau de care preferi),
  • 250 g branza proaspata de vaci, 
  • 200 g parizer, 
  • 3 oua,
  • 200 g cascaval,
  • sare ,
  • piper,
  • patrunjel verde.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu branza si parizer:

Mai intai se pregateste umplutura:

Amestecam branza cu 2 oua,cascavalul ras,parizerul taiat bucatele,patrunjel,sare dupa gust,piper asemenea.Se amesteca bine sa iasa o pasta.

Intindem foaia de aluat pe masa de lucru si decupam din ea forme rotunde pe care le asezam in tava.Se bate oul ramas si cu el se ung formele din tava, iar deasupra fiecareia se aseaza alta forma rotunda dar cu un mic decupaj in mijloc,unde vom aseza apoi pasta din branza.

In pachetul cu foietaj sunt doua foi.Eu am facut dintr-una  forme patrate si din alta  forme rotude.Decupajul la cele patrate a fost in forma de steluta.Si ca sa nu fac risipa de aluat am asezat-o si pe ea deasupra.

Se incinge foarte bine cuptorul si se coc la foc iute 15 minute apoi inca 5-10la foc normal, pana se umfla si se rumenesc.

Necesita un pic de migala dar rezultatul este extraordinar.Si gustos si aspectuos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu branza si parizer" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]