Foi de napolitana cu crema de rahat si de biscuiti

de Rocsi in Prajituri, 15 Mar 2015 | 14581 vizualizari

COMENTARII (55)

Catalina L 1

15.03.2015, 20:56

Bun ..

Rocsi 1

15.03.2015, 21:05

Catalina

Gherca Daniela 1

15.03.2015, 21:26

ce bine arata!

geoline 1

15.03.2015, 22:24

c est super

Teo 1

15.03.2015, 22:24

Cat se poate de racoritoare!

MotanLaOale 1

15.03.2015, 22:26

bun bun

miki_a 1

15.03.2015, 22:28

Daaaa, prajitura copilariei mele!

Andra_Constantinescu 1

15.03.2015, 23:50

Bune!

cristinutanicolita 1

16.03.2015, 07:19

Delicios

anca_rm 1

16.03.2015, 10:27

cat de buna prajitura ai facut Rocsi

Diana_992 1

16.03.2015, 13:11

Foarte bine arata! O fac si eu zilele acestea ca vine soacra in vizita si tine post. Rocsi, pot sa ma lamuresti si pe mine in legatura cu ceva? La crema de biscuiti ai scris un cub de margarina; cam cat ar trebui sa reprezinte asta in grame? Mersi anticipat!

Catalinaflorea 1

16.03.2015, 19:50

Ce bine arata iau eu toata tava

monik80 1

17.03.2015, 17:49

mirela0911 1

19.03.2015, 15:26

Super arata!

Rocsi 1

20.03.2015, 19:40

Multumesc Daniela

Rocsi 1

20.03.2015, 19:40

Geo

Rocsi 1

20.03.2015, 19:41

Multumesc mult Teo

Rocsi 1

20.03.2015, 19:42

Multumesc Vladimir

Rocsi 1

20.03.2015, 19:42

Multumesc mult Ela

Rocsi 1

20.03.2015, 19:42

Andra

Rocsi 1

20.03.2015, 19:42

Cristinuta

Rocsi 1

20.03.2015, 19:43

Multumesc mult Anca

Rocsi 1

20.03.2015, 19:43

Diana, cam 50 de gr...Multumesc si te astept cu impresii

Rocsi 1

20.03.2015, 19:44

Multumesc Catalina

Rocsi 1

20.03.2015, 19:44

Monik

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Guguluf de post cu gem de prune si nuca