File de pangasius la gratar cu garnitura de cartofi si sos de smantana

de luminita20_2006 in Pangasius, 9 Dec 2009 | 14593 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 file de pangasius
  • 4 cartofi mari
  • 100 gr smantana
  • 50gr masline verzi si negre
  • sare, piper
  • decicat
  • 1 lingurita faina
  • 50 ml apa
  • unt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pangasius la gratar cu garnitura de cartofi si sos de smantana:

Se taie fileul de peste si se condimenteaza. Cartofii se curata se taie bucati mai mari si se pun la fiert .Se pune pestele pe gratar pana se face pe ambele parti. Se face sosul de smantana: se pune o lingurita de unt in tigaie apoi faina si apa se amesteca bine sa se lege se adauga smantana si maslinele , condimente si se lasa sa dea in clocot. Cand e gata sosul se serveste peste carofi alaturi de peste.

Daca ti-a placut reteta noastra "File de pangasius la gratar cu garnitura de cartofi si sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pangasius cu sote de mazare