File de cod la cuptor

de Tabita _ in Peste, 29 Mar 2014 | 11631 vizualizari

 

O mancare foarte gustoasa si datorita balsamului.

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati file de cod
  • ulei de masline
  • sare
  • piper proaspat macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de cod la cuptor:

Se decongeleaza pestele, daca e cazul.

Se pregateste un balsam din ulei de masline, sare si piper.

Se spala si se sterge pestele de apa.

Se pun fileurile intr-un vas termorezistent. 

Se adauga balsamul peste fileuri.

Se lasa 30-60 de minute, apoi se da vasul acoperit la cuptorul preincalzit la foc mediu pentru 25-30 de minute pana se patrund. 

Se stropeste cu zeama de lamaie si se serveste!

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Am servit cu sos tzatziki.

2

Se pot adauga si alte condimente.

Daca ti-a placut reteta noastra "File de cod la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cap de peste grouper cu legume fierte