Ficatei la tigaie cu cartofi la cuptor

de rivka in Ficat, 30 Noi 2009 | 17860 vizualizari

 

super simplu si rapid

 

INGREDIENTE

  • cartofi
  • ficatei de pasare(pui)
  • sare
  • condimente pt pui
  • piper
  • paprika iute
  • o lingura ulei masline
  • o lingura grasime vegetala sau unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei la tigaie cu cartofi la cuptor:

Se curata cartofii se taie in 4, se pipereaza, se stropesc cu sare, parika iute si o lingura de ulei de masline.Se aseaza in tava de cuptor pe hartie de copt si se lasa la cca 240 grade cca 1 ora pana sunt rumeniti.

Ficateii se spala se curata daca e cazul, se pun in tigaie pe aragaz intr-o lingura de grasime vegetala sau unt, se intorc de cateva ori pana sunt putin rumeniti la suprafata, apoi se adauga condimentele pt pui dupa gust, jumatate de cescuta de apa si se mai lasa pana scade apa de tot, sub capac, intorcand-se de cateva ori pana sunt rumeniti.

Se scot si se servesc calzi cu cartofii si sos de usturoi sau salata de cruditati.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei la tigaie cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Oana 1

30.11.2009, 19:26

Buuuun!

liana_geicu 1

30.11.2009, 20:53

cu niste muraturi merg foarte bine!

Bunica 1

08.01.2010, 23:57

Ficateii arata suuuuper!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Foie gras de casa