Ficatei de pui cu ceapa si suc de portocale

de divainbucatarie in Ficat, 12 Noi 2010 | 8147 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficatei de pui
  • 1 ceapa mare
  • 1 ceasca de martini
  • 2 linguri sos de rosii
  • sucul si coaja rasa de la o portocala
  • 50 ml ulei,
  • piper, sare - doar cand este gata mancarea
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui cu ceapa si suc de portocale:

Taiem ceapa julien si o calim impreuna cu ficateii de pui.Adaugam sosul de rosii, piper, coaja rasa de portocala si o ceasca de Martini. Lasam sa fiarba pana scade sosul.Punem sucul de portocale si mai fierbem 2-3 minute.  Dam la o parte de pe foc si ii servim calzi, cu garnitura de cartofi.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu ceapa si suc de portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui in sos de vin si rosii, la tigaie