Ficat de pui la cuptor

de La Ancuta in Ficat, 9 Oct 2010 | 8937 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficat de pui
  • 2 cepe
  • 4 catei de usturoi
  • 1 ardei kapia
  • 1 gogosar
  • 1/2 pahar de bulion
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de pui la cuptor:

Se spala si se curata ficatul de pielite. Ceapa si usturoiul se taie marunt, ardeiul si gogosarul se taie cubulete.

Intr-un vas termorezistent se pune putin ulei de masline, ceapa si usturoiul iar apoi ficatul. Deasupra se pune ardeiul si gogosarul. Se codimenteaza cu sare, piper si cimbru.

Se adauga bulionul si se da la cuptor pana se rumeneste putin ficatul.

Se scoate din cuptor si se presara cu patrunjel verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficat de pui fiert in lapte