Ficat de porc prajit

de MotanLaOale in Porc, 21 Aug 2013 | 54726 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g ficat de porc
  • ulei pentru prajit
  • sare piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de porc prajit:

Ficatul de porc se spala bine si se usuca cu hartie absorbanta.

Se curata de vene si pieliti si se taie felii potrivite.

Se pune uleiul intr-o tigaie la incins si se pun bucatile de ficat la prajit.

Se prajesc pe ambele parti circa cam 5-6 minute pe fiecare parte ca sa se patrunda.

Se scot pe hartie absorbanta.

Se presara cu sare si piper si se pot consuma cu garnitura si salata.

Eu l-am mancat asa simplu cu paine neagra proaspata.

Mie imi place sa inting painea in uleiul in care s-a prajit.

TIPS-URI

1

Ficatul inainte de prajit se poate tine in lapte rece o ora.

2

Ca sa nu sara la prajit ficatul trebuie sa fie bine sters de apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc prajit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (48)

MotanLaOale 1

23.03.2015, 08:33

christyansen 1

04.09.2016, 18:59

ce bun este bv bv bv bv bv bv bvv bravooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

MotanLaOale 1

04.09.2016, 21:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

ieri la 05:59

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

pe 25.09 la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 25.09 la 11:08

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

pe 24.09 la 07:11

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]