Fasole verde cu ciocănele de pui la Multicooker

de Panacris in Mancaruri cu carne, 26 Iul 2014 | 6785 vizualizari

 

Laurențiu-Ionel de când a ”aterizat” în casa Zmelior, nu are odihnă;) Așa că acum l-am supus la noi teste;) Se pare că își face treaba tare bine;)

 

INGREDIENTE

  • ciocănele de pui 12 bucăți,
  • păstăi cca. 500 g,
  • ceapă galbenă 1 bucată,
  • morcovi 2 bucăți,
  • tije de țelină 3 bucăți,
  • mărar 1 legătură,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • ulei de rapiță 3 linguri,
  • boia de ardei dulce 1 g,
  • roșii cca. 2 bucăți.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde cu ciocănele de pui la Multicooker:

Multicooker-ul se conectează la sursa de curent, se apasă tasta Meniu, apoi se programează FRY pentr cca. 10 minute,se adaugă uleiul de rapiță și șase  ciocănelele curățate și spălate. După ce a expirat timpul, se procedează la fel cu celelalte șase ciocănele;) Între timp se curăță fasolea galbenă și se rupe în bucăți mai mari. După ce s-au prăjit parțial, ciocănelele, se scot din vas, apoi în sosul rămas, se pun la prăjit ceapa, morcovul, tițele de țelină tocate mărunt, la programul FRY ptr cca 10 minute;)  Apoi se așează un strat de păstăi, alias fasole galbenă;), ciocănelele, apoi din nou fasole;) Se asezonează de sare, piper, boia, se completează cu cca. 500 ml apă rece și roșiile bucățele. Se setează aparatul la STEW, pentru 1 oră;) După ce a expirat timpul, se adaugă mărarul tocat mărunt;)  Savuros pot să spun, mai ales că nu s-a simțit deloc vreun abur de mâncare în bucătărie;) 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu ciocănele de pui la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui la Multicooker