Fasole galbena cu rosii

de Miha in Pui, 14 Dec 2009 | 4602 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g fasola galbena (congelata)
  • 2 cepe
  • 2 rosii
  • 1 cana supa de carne (sau apa)
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole galbena cu rosii:

Ceapa tocata marunt o punem la calit in cateva linguri de ulei de masline. Adaugam fasolea si supa, lasam la fiert pana scade. Potrivim gustul de sare si piper.

Rosiile le oparim, le curatam de coaja si le tocam marunt sau le robotim. :) Punem peste fasole si mai dam cateva clocote.

Am servit ca garnitura la friptura de pui, cu sos de usturoi si mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole galbena cu rosii" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Risotto cremos cu piept de pui aromat