Fasole galbena cu pui

de ela in Mancaruri cu carne, 22 Iul 2010 | 10707 vizualizari

 

sotul meu a spus sa mai fac,caci a fost foarte buna....

 

INGREDIENTE

  • 1kg fasole galbena
  • 6pulpe pui,ciocanele
  • 3-4rosii
  • 1morcov
  • piper,sare,vegeta
  • 2cepe verzi
  • 2lingurite boia dulce
  • usturoi
  • marar
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole galbena cu pui:

Cureti fasolea si tai tecile in bucati mai mici.Tai ceapa marunt si partea verde rondele.Cureti morcovul si il tai rondele.Speli pulpele si le stergi.

Intr-o cratita pui putin ulei,adaugi ceapa,morcovul si pulpele si lasi cateva minute pana se rumenesc pulpele.Adaugi sare,piper,vegeta si pui apa cat sa acopere pulpele,pui capac si lasi sa dea cateva clocote,apoi adaugi fasolea si rosiile si lasi sa fiarba in continuare pana s-a inmuiat fasolea si carnea este gata,adaugi boiaua,pui usturoi dupa gust,patrunjel si marar,mai sarezi daca trebuie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole galbena cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mazare cu pastrama de curcan