Fasole facaluita

de irena in Mancaruri de post, 4 Mar 2012 | 3653 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole fiarta si scursa,
  • 2 cepe medii,
  • 4 catei usturoi,
  • sare,piper,
  • cimbru,
  • 50 ml suc rosii,
  • 1/2 lingurita zahar,
  • 75 ml ulei.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole facaluita:

Fasolea fiarta si scursa,se mixeaza,se adauga 25 ml ulei in fir subtire ca la maioneza,se adauga usturoiul tocat,sare,piper.

Separat in 50 ml ulei se caleste ceapa tocata,pana devine aurie,apoi adaug sucul de rosii,zaharul si o ramura de cimbru, si se mai tine pe foc pana cand sosul se ingroasa.

Se aseaza fasolea facaluita pe un platou si deasupra se toarna sosul de ceapa cu rosii.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole facaluita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta cu ceapa scazuta si usturoi, cea mai buna mancare de post