Fasole facaluita

de irena in Mancaruri de post, 4 Mar 2012 | 3815 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole fiarta si scursa,
  • 2 cepe medii,
  • 4 catei usturoi,
  • sare,piper,
  • cimbru,
  • 50 ml suc rosii,
  • 1/2 lingurita zahar,
  • 75 ml ulei.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole facaluita:

Fasolea fiarta si scursa,se mixeaza,se adauga 25 ml ulei in fir subtire ca la maioneza,se adauga usturoiul tocat,sare,piper.

Separat in 50 ml ulei se caleste ceapa tocata,pana devine aurie,apoi adaug sucul de rosii,zaharul si o ramura de cimbru, si se mai tine pe foc pana cand sosul se ingroasa.

Se aseaza fasolea facaluita pe un platou si deasupra se toarna sosul de ceapa cu rosii.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole facaluita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

pe 18.06 la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta cu ceapa scazuta si usturoi, cea mai buna mancare de post