Fasole batuta

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 16 Dec 2014 | 4420 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole uscata
  • 5 catei usturoi
  • 3 cepe mari
  • o lingurita bulion
  • sare, piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta:

Fasolea se pune in apa de seara pana dimineata. Se pune la fiert (cel mai bine ar fi sa aveti o oala de presiune). Intre timp se pune ceapa taiata solzisori la calit intr-o cratita cu ulei de un deget. Se lasa pana devine aurie. Se adauga o lingurita bulion. Cand s-a fiert fasolea se strecoara de zeama, oprind o cana de lichid. Se paseaza fasolea, se adauga cateii de usturoi pisati, uleiul in care am calit ceapa si cana de lichid in care s-a fiert fasolea. Se condimenteaza cu sare si piper. Se serveste cu ceapa prajita deasupra si nelipsitele muraturi.
Bon Appetit!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta