Evantai din carne de porc cu legume

de Andra_Constantinescu in Porc, 10 Ian 2018 | 3849 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,4 kg pulpa de porc
  • 1 ardei gras (181 g)
  • 1 ardei Kapia (105 g)
  • 1 vanata (374 g)
  • 1 dovlecel (300 g)
  • sare
  • putin piper negru macinat
  • putin ulei pentru calit legumele
  • putin unt pentru uns tava
  • 300 ml suc de rosii
  • circa 200 ml apa
  • 1 legatura de patrunjel verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Evantai din carne de porc cu legume:

Carnea se spala si se taie felii, lasand baza nepatrunsa circa un centimetru. Se da cu sare si piper.

Legumele se spala.

Ardeiului i se scot cotorul si semintele.

Se taie rondele toate legumele, se dau cu sare si piper si se calesc in ulei, pe rand.

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Carnea se asaza intr-o tava unsa cu unt si se pun legumele printre feliile ei. Se acopera tava cu o folie de aluminiu si se introduce la cuptor.

Dupa ce se patrund legumele si carnea, se adauga sucul de rosii, apa si patrunjelul (spalat si tocat). Se introduce tava din nou la cuptor pentru inca 10-15 minute, fara a fi acoperita cu ceva.

Daca ti-a placut reteta noastra "Evantai din carne de porc cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

COMENTARII (17)

dantes 1

12.01.2018, 11:00

Gustoasa!

oanapl 1

15.01.2018, 20:29

Ce bunătate!

UrsanMihaela 1

24.01.2018, 11:20

apetisanta reteta ta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]