Escalop de curcan in sos de rosii

de Bucataras Medi in Curcan, 6 Mar 2013 | 6951 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600-700 g pulpa de curcan
  • 5-6 catei de usturoi
  • 5-6 rosii
  • 1 cana supa de pasare
  • 1 lingurita de zahar
  • cimbru uscat
  • oregano
  • ulei de masline
  • sare
  • piper macinat
  • piper boabe
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Escalop de curcan in sos de rosii:

Taiem carnea felii subtiri si o batem ca pentru snitele.Condimentam  cu sare.Intr-o tigaie in care am incins ulei de masline punem feliile de carne .Lasam la foc moderat ,la inabusit,circa 5 min pe o parte si alte 5 min pe cealalta parte.Scoatem  bucatile de carne pe o farfurie.
In tigaia in care am rumenit carnea adaugam usturoiul taiat feliute subtiri si il calim putin(1-2 min) dupa care adaugam rosiile decojite si taiate cubulete mici, supa ,zaharul,piperul boabe,cimbrul si oregano.Fierbem sosul circa10 min  pana se leaga apoi adaugam si feliile de carne Condimentam dupa gust cu sare si piper si mai lasam pe foc inca 10-15 min.
Servim cald alaturi de o garnitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop de curcan in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

jolygina 1

07.03.2013, 01:48

nici ca se putea mai bun

marianascarlat 1

07.03.2013, 05:14

Cu atatia invitati la masa, cred ca ai facut o petrecere pe cinste!
Bun escalopul!
Pupici!

mena29 1

07.03.2013, 12:20

Woow,ce bine arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de curcan umpluta cu mazare, ardei si morcovi