Empanada de atun (placinta cu ton)

de naomy in Aperitive / Garnituri, 26 Sep 2011 | 8106 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet de foietaj
  • 2 cutii ton
  • 2 cepe
  • 1 gogosar
  • 1 rosie sau (rosii la cutie)eu am pus doua din cutie
  • 30 mil ulei masline
  • un catel usturoi
  • o frunza busuioc
  • sare si piper dupa gust
  • o forma pt placinta din aluminiu(patrata sau rotunda)

 

Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Empanada de atun (placinta cu ton):

In primul rand pregatim foietajul in  forma de aluminiu, il taiem in doua si cu prima parte acoperim forma si cealalta o lasam pt pus deasupra.

Curatam ceapa, o taiem rondele si o punem la calit. La fel procedam si cu gogosarul care vine urmat de rosii si usturoiul taiate cubulete. Apoi turnam tonul, adaugam condimentele si frunza de busuioc si mai lasam cam 10 minute la calit. Cand e gata, lasam putin la racit si apoi turnam compozitia peste foietaj si acoperim cu cealalta parte de foietaj. O lipim bine cu gegetele si facem cateva forma cu furculita si o dam la cuptorul incins la 180 grade, cam 30-40 minute.

Se serveste calda sau rece dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Empanada de atun (placinta cu ton)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu creveti