Eclere inimioare

de Lau in Dulciuri, 21 Apr 2015 | 3515 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 60 g unt
  • 240 ml apa
  • 160 g faina
  • 4 oua
  • 1 praf de sare
  • 1 lingura zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • Crema
  • 1 plic crema pentru prajituri cu gust brandy
  • 250 ml lapte
  • 3 linguri zahar pudra
  • 100 ml frisca
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Eclere inimioare:

Intr-o cratita adaugam apa, zaharul, zaharul vanilat, sarea, untul si punem pe foc, cand incepe sa fiarba luam de pe foc adaugam toata faina si amestecam pana ce se omogenizeaza, lasam sa se raceasca foarte bine.

Cand sa racit adaugam ouale pe rand amestecand bine dupa fiecare.

Punem compozitia intr-un posh si in tava tapetata cu hartie de copt formam inimioare lasand loc libere intre ele.

Dam la cuptorul incalzit cca 25 min. (nu deschidem cuptorul primele 10 min.).

Crema-pregatim compozitia conform instructiunilor de pe plic, lasam sa se raceasca dupa care adaugam frisca mixata, amestecam bine.

Taiem eclerele  in 2 si le umplem cu crema.

Dam la rece cateva ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Eclere inimioare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]