Eclere "Inimi dulci"

de ionela84 in Prajituri, 19 Mar 2014 | 3048 vizualizari

 

Cu toata dragostea mea pt cea mai cea mamica,pt mami a mea draga si iubita

 

INGREDIENTE

ALUAT

  • 3 oua
  • 150 ml apa
  • 100 ml ulei
  • 250 g faina
  • un praf de sare

PT CREMA

  • 200 g capsuni\zmeura
  • 200 g zahar pudra
  • 200 g mascarpone
  • 1 ciocolata alba
  • 1oo g frisca lichida

   

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Eclere "Inimi dulci":

PT ALUAT:

1.Punem la fiert apa impreuna cu uleiul si sarea

2.Cand fierb adaugam faina deodata si amestecam bine pana se desprinde de pe peretii vasului.Dam la racit

3.Adaugam pe rand cate un ou in aluat avand grija sa se incorporeze cat mai perfect

4.Cu ajutorul unui posh formam inimioarele in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit (la foc mic)pt cca 15-20 min dar in primele 10 min nu deschidem usa cuptorului

5.Le lasam sa se raceasca si le taiem in doua

PT  CREMA

1.Pasam capsunile bine si apoi le strecuram pt a nu ramane seminte

2.Topim ciocolata pe baie de abur

3.Amestecam mascarponele cu zaharul pudra si frisca ,adaugam ciocolata si capsunele si omogenizam

4.Cu ajutorul unui posh umplem inimioarele si dam la rece pana la servire

TIPS-URI

1

 Capsunele au fost congelate dar merg cu succes si cele proaspete

Daca ti-a placut reteta noastra "Eclere "Inimi dulci"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (15)

Cris2711 1

20.03.2014, 20:57

laura_n 1

21.03.2014, 17:38

ce frumos ti-au iesit!

ionela84 1

21.03.2014, 20:35

Multumesc scumpi bucatarasi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Eclere